nike air max 1 strawberry lemonade | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
idelhjoj
idelhjoj Apr 21

Ontwikkeld door Mark Parker en ontworpen door Tinker Hatfield, dit is de schoen die marterclubs.com anders durfde te zijn. In 1987 bracht Nike de Air Max 1 uit - een baanbrekend ontwerp en de geboorte van ‘zichtbare lucht’. Dit ontwerp is geïnspireerd op de architectuur van het Centre Pompidou in Parijs - een gebouw dat eruitziet alsof het binnenstebuiten is gesprongen en de innerlijke werking laat zien die zichtbaar is aan de buitenkant.

De Nike Air Max 1 "Purple Punch" is een klassieke colorway die oorspronkelijk nike schoenen dames 2021 voorkwam op een andere door Tinker Hatfield ontworpen schoen, de Air Huarache. Een premium witte lederen basis verschijnt op het middenpaneel en het spatbord en wordt gecontrasteerd door een semi-verlopende lichtblauwe mesh-neus. Paarse accenten verschijnen op het nylon venster op het middenpaneel en opnieuw op de synthetische hielkap. Branding verschijnt in de vorm van zwarte leren swooshes en ton-sur-ton Nike Air-branding in reliëf op de hiel.

Nike Air Max 1 "Lemonade". Een knipoog naar de mythische Powerwall-collectie van Swoosh uit 2005, het aanstaande paar heeft verschillende tinten nike air max 1 strawberry lemonade roze op het bovenwerk van gemengde materialen. Lederen spatborden genieten van de lichtste toon die u op deze Air Max-optie vindt, terwijl de panelen erboven genieten van een retro-stijl "lucht" -logo met een donkerdere variant van de roze tint.

De veters sluiten aan bij het thema van de propositie en zijn gedoopt in gedempt geel, dat Online winkelen ook te vinden is bij de hiel, inlegzool en airbag onder de voeten. Afbeeldingen van het zure fruit verschijnen overal in de rechter binnenzool, terwijl ze vergezeld gaan van aardbeien op de linkerschoen; de met zaadjes bezaaide co-star vervangt de typische 'NIKE AIR'-branding op elk tonglabel. Ten slotte kiest de combinatie van tussenzool en buitenzool voor een beproefd wit en zwart kleurenduo.

https://www.marterclubs.com/